Wallmanns dinnershow

Wallmans Dinnershow ligger midt i Oslo by. Nærmere bestemt Møllerparken 6, som er like i nærheten av ring 2 og akerselva. Dette er plassen hvor man drar når man ønsker seg en litt finere middag med god underholdning. Med over 10 dyktige artister på scenen, og en fire retters middag på bordet kan man regne med å få tilfredsstilt alle sine sanser.

Wallmans Dinnershow er ikke unikt for Oslo, og kommer egentlig fra nabolandet Sverige opprinnelig. Hvert år er det en ny oppsetting og i år kan de presentere flere fantastiske show og retter, alt etter sesong, men gode spesialiteter både for vegetarianeren og oss vanlige folk.

I år presenterer Wallmans Dinnershow showet NOVA og de kan garantere høy prestasjon og underholdningsfaktor fra deres 11 artister. Mens showet pågår vil man blir servert fantastisk mat mens de fremfører en av sine 8 shownumre. I år byr Wallmans Dinnershow på musikk fra artister som Robbie Williams, ABBA og Bruce Springsteen blandt annet.

Når maten er spist og underholdningen er ferdig på dinnershowet har man mulighet til å oppleve den nylig introduserte 90-talls klubben i samme bygg. Kanskje dette hadde vært noe å gi bort til madamen til jul i år? Da kan det lønne seg å sjekke ut nettsider som Youwish.no hvor man gjerne får det lille ekstra for kvelden. – Som for eksempel inkludering av inngang på klubben etter show er ferdig.

Denne gaven passer perfekt til den over 20 år som har det meste, og som liker å kle seg opp litt, og er klar for en helaften ute med god mat, drikke, underholdning på høyt nivå og en natt på byen. Kanskje det er lenge siden far tok med seg mor ut på en helaften? Her er en gylden mulighet for både unge voksne og de som er eldre.

Go to Top