Hva sier du til å ta med deg dine ansatte på en jobbreise til London der du kombinerer konferanse, oppgaver som styrker samarbeidet og byr på hyggelig sosialt samvær på kvelden? Om dette er noe for deg og din bedrift bør du booke din neste reise til London. Dette er byen med yrende kveldsliv og forretningslokaler i verdensklasse. Du kan utforske mer her.

Forretninger og sosial hygge

London er kjent for blant annet varierte kulturelle tilbud som strekker seg fra spennende idrettsarenaer til nye og høyt premierte Broadway-produksjoner. Det kan derfor være noe for en hver smak å underholde seg med når arbeidsdagen er over. Fyll derfor dagen med gode og engasjerende foredrag som styrker bedriftens kompetanse. Sørg for at kollegaene dine øker samarbeidet i gruppen og ta med dine kollegaer på en herlig aften med god mat og drikke, og en oppsatt ny musikal i verdensklasse i West End på slutten av dagen. Bedre kan det ikke bli der kombinasjonen av forretninger og sosial hygge blir sluttført.

Book din reise i dag

Sett sammen en unik reise for deg og dine ansatte. Kombiner faglig utvikling i London med musikal og sosialt hygge på kvelden. Vi tar oss av jobben med å sette opp reisen for deg.