Ta med de ansatte på en uforglemmelig reise til populære destinasjoner, og knytt nye bånd som bedriften kan nyte godt av.

Svensk favorittidrett med vakkert bakteppe

Swedish Open i Båstad har holdt det gående siden 1948, og er Skandinavias største tennisturnering. Beliggende i Båstad på Sveriges herlige vestkyst, får man i to uker på sommerhalvåret både oppleve tennis i verdensklasse og nyte den Skånske sjarmen. Fersk sjømat og skånedialekten er spennende for enhver nordmann. Det her du skal bestille reker og hummer til champagnen i solnedgangen etter en dag med tennis.

Opplev den katalanske høyborgen

Barcelona – sol, varme, arkitektur, kunst og ikke minst; FC Barcelona. Ta med kollegaene på en herlig fotballopplevelse på én av verdens største sportsarenaer, Camp Nou.

Med kamper både i ukedagene og helger finnes det en rekke muligheter for å få med seg to kamper, selv på korte turer. Se den nye generasjonen spillere etter Xavi, Iniesta og Messi trille ball på kanskje verdens vakreste fotballstadion. Før kamp kan man gå på en vakker restaurant i gamlebyen og besøke Sagrada Família; verdens mest kjente basilika som ennå ikke er ferdigbygd, over 100 år senere.

Denne linken tar deg videre til uforglemmelige sportsreiser for deg og dine ansatte.